Flirt je mee met mij in de chatbox?

door | mei 2, 2014

SM girlFlirt je mee?

Flirt je mee met mij in de chatbox? Ik ben zelf namelijk ook een enorme flirt en houd er wel van om lekker stout te zijn met een man die mij geile aandacht geeft. Hoe aandachtsgeil ik ben wil ik je dan hiermee wel uit de doeken doen. Oordeel zelf, haha.

Het was een vakantie in een hotel in Turkije waar ik in een bikini de show stal. Ik zat aan de bar en had altijd kerels om me heen. We raakten me soms ook even ‘per ongeluk’ aan en dat was wederzijds. Van tijd tot tijd had ik het geluk dat ik er eentje kon meenemen naar mijn hotelkamer waar ik dan soms tot in de vroege uurtjes werd verwend. Mijn vakantie werd langzamerhand steeds meer een sexvakantie en dat betekende overdacht heel veel flirten en op zoek naar een leuke man en ’s avonds dat verzilveren in bed.

Toen ik alweer drie maanden terug was en me thuis soms stierlijk verveelde gingen mijn buren verhuizen. Er kwam een man te wonen, samen met zijn dochter. Hij bleek gescheiden te zijn en we lonkten heel wat af. Hij bleek een prachtige sixpack te hebben die hij vol trots liet zijn. Ik liet hem dan weer mijn tatoeage vlak boven mijn billen zien. Dat speelde zich allemaal af op de grens van onze tuintjes. We stonden heel vaak wel langer dan een uur samen te praten, maakten grapjes en flirtten er op los. Het bekende kopje koffie volgende pas een week na de eerste kennismaking en dat is toen goed uit de hand gelopen. Volgens mij kreeg ik zaad van drie maanden of zo in me gespoten. Geil dat dat was!

Maar flirt je dan nu ook met mij mee? Want je ziet toch waar die heerlijke flirts dan toe leiden? Het zal vast niet de laatste keer zijn geweest na mijn avontuur met de buurman dat ik sex na een flirt heb gehad. En zoiets kan ik me ook wel voorstellen als wij lekker stout met elkaar zijn. Zullen we eens samen zien hoe we er iets heerlijks van kunnen maken? Beloof je werkelijk heel stout te zijn en me te verleiden, dus flirt je echt mee?