Welke vent wil mij gratis neuken vanavond?

door | mei 2, 2014

gratis neukenWelke vent wil mij gratis neuken vanavond? Ik wil dus over twee dingen duidelijk zijn: ik zal er nooit geld voor vragen. Want jouw genot is ook mijn genot. En verder dat ik het vanavond wil en dus niet wil gaan uitstellen tot Sint Juttemus. Begrijp je wat ik bedoel? En ik ben er dringend aan toe, want heb me de afgelopen twee jaar alleen met een dildo kunnen bevredigen. Gewoon de pech gehad geen man te zijn tegengekomen waarmee het uit de hand liep. Wel een keer met een man een kop koffie gedronken een paar maanden geleden, maar al mijn hints werden niet door hem begrepen. Helaas!

En het vreemde is dat ik een paar jaar geleden bijna iedere maand wel geluk had met een geile man die mijn seksuele verlangens wist te bevredigen. Eerst een collega die me altijd enorm hitsig maakte met emails waarin hij heel expliciet was over zijn sexuele wensen. Ik vond het bloedgeil, ook zoals hij me aankeek tijdens het werk. Dat is meerdere keren een heftige boel in de toilettengroep van het kantoor geworden. Eén keer ben ik ook met hem naar huis gegaan toen we het gevoel hadden zeer uitgebreid met elkaar te willen neuken. Dat is toen een lange geile avond geworden waarna we elkaar een week lang niet meer op het werk aan durfden te kijken.

Ook leerde ik een mooie atletische man in mijn straat kennen. Eerst met hem aan de praat geraakt tijdens een collecte, later nog een keer toen hij vuilnis op straat zette. Echt een knappe man en het klikt meteen. Ja, ook dat werd gratis neuken. Weet niet hoe het toen liep, maar voor mijn gevoel werd ik echt door hem betoverd en hebben een hele avond met elkaar liggen seksen.

Nu is het weer de hoogste tijd om flink van geile sex te genieten en zoals ik aangeef wil ik echt vanavond flink los gaan. Wat is er nou lekkerder dan mij gratis te mogen neuken in mijn beide gaatjes zonder dat ik moeilijk ga doen over een condoom? Ik zie echt heel erg uit naar je reactie!