Sex in Antwerpen

door | mei 2, 2014

Sex in Antwerpen

Sex in Antwerpen vanavond zou zeer welkom zijn, ik hunker eraan. Dan hoef ik niet ver te reizen en misschien kan ik zelfs wel gewoon thuis ontvangen. Hoe zou jij het vinden om me eens heel stevig te verwennen en het me te laten uitschreeuwen van genot? Mijn laatste sexdate was drie maanden geleden, had dat via internet geregeld en een man belde 5 minuten voor de afgesproken tijd aan. Hij zag er onberispelijk uit en ik wilde hem bijna al passievol kussen toen ik doorhad dat het niet mijn date was, maar dat hij mij iets aan de deur wilde verkopen.

Na een half uur (uhhm) kwam mijn echte date dan, ook keurig gekleed. Toch zeker geen slecht uitziende man, was best onder de indruk. We hebben heerlijk gezoend en zijn daarna naar Wilrijk gereden, waar we lekker hebben gelopen in het park, thee hebben gedronken en vervolgens naar zijn huis zijn gegaan. Hij had overal kaarsjes en we hebben eindelijk voor de haard liggen te vrijen. De tijd ging razendsnel en voordat we het wisten was het 3 uur ’s nachts, hebben toen tot 10 uur in elkaars armen geslapen en zijn de volgende ochtend verder gegaan met ons heerlijke sexspel. Zou zoiets jou ook wel bevallen? Houd je van romantiek, erotiek en vooral ook van enorm veel gezelligheid? Dan hebben we misschien wel een heel goede match en hopelijk snel genoeg sex in Antwerpen! Want ik houd het graag dicht bij de deur, reizen is niet zo mijn ding. En neem toch aan dat de leukste mannen in Antwerpen wonen? Mocht ik me daarin vergissen, dan verneem ik het natuurlijk gaarne.

Zou ik eigenlijk mogen weten wat je allemaal erg fijn vindt om te doen in bed? Ik heb zoals gezegd de vorige keer een zeer romantische ervaring gehad, maar de sex zou misschien toch ook wel een keertje ontzettend kinky kunnen gaan worden? Met handboeien en een blinddoek zijn er toch zeer opwindende spelletjes te doen? Ik laat me graag vastbinden, waarna ik de regie uit handen geef. Zo wordt sex in Antwerpen toch extra geil, heet en interessant?